Weerwolfhuis Papendrecht

Locatie: Kraaihoek-Zuid

Graag laten wij weten dat er een nieuw weerwolfhuis gestart wordt in de Zorgzame Buurt in Kraaihoek-Zuid. 

Image

De woningen

Het WeerWolfhuis Papendrecht wordt ontwikkelt in de Zorgzame Buurt in de wijk Kraaienhoek-Zuid. Het weerwolfhuis omvat 10 appartementen verdeeld over een kleinschalig appartementengebouw. De appartementen hebben verschillende afmetingen en verschillende huurprijzen. De precieze informatie met betrekking tot de woonoppervlakte en de huurprijzen worden zo spoedig mogelijk op onze website geplaatst. Naar verwachtingen worden de woningen in het vierde kwartaal van 2025 opgeleverd.

Image

De Zorgzame Buurt

De Zorgzame Buurt is een woonplek waar verbinding tussen buren centraal staat. Om ontmoeting te stimuleren wordt er een ontmoetingsruimte, een gezamenlijke binnentuin en een buitenruimte ontwikkelt. Dit draagt bij aan een fijne woonomgeving.

Kijk voor meer informatie en de visie over de Zorgzame Buurt in Kraaihoek-Zuid op www.zorgzaamkraaihoek.nl

Image

De omgeving

Het weerwolfhuis Papendrecht is gelegen in de wijk Kraaihoek-Zuid in het centrum van Papendrecht.

De nog te ontwikkelen appartementen liggen naast winkelcentrum De Meent. Je kunt hier terecht voor je dagelijkse boodschappen en voorzieningen zoals de huisarts, de bibliotheek en diverse restaurants.

Aanmelden

Heb je interesse in een appartement in het Weerwolfhuis in Kraaihoek-Zuid? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding neemt de wooncoach telefonisch contact met je op voor een kennismaking.

Tijdens dit gesprek krijg je informatie over de officiële inschrijfprocedure en andere praktische zaken.

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

Ongeldig

Ongeldig